Mode 2013 voorjaar

opvallen, combineren en kleur. Dit zijn de woorden die passen bij de mode van deze lente. In de winkels zie je al een tijdje veel gekleurde kleding en accessoires hangen. Deze kleuren zijn allemaal erg fel of juist pastel. Het leuke van de trends van de lente is dat je al deze kleuren met elkaar kunt combineren. Waarom zou je maar één gekleurd item aan doen? Combinaties zijn juist leuk!

elferinkmode.nl

De meest gekke creaties zijn mogelijk. De super opvallende sieraden zou je hier dan ook nog bij kunnen dragen. Er zijn nu veel fluor kleurige sieraden te koop. Vooral halskettingen en armbandjes van touw of plastic. Je kunt je dus eigenlijk helemaal uitleven met deze trend. Ook de patroontjes zie je erg veel. Ik heb het dan niet over gewone patroontjes, maar echt super opvallende en vooral grappige patronen.

firanet.nl

De opvallende patroontjes met veel kleur en grappige elementen zie je vooral terug op skinny jeans. Je kunt dan de rest van je outfit iets rustiger houden door niet nog iets met een print aan te trekken, maar een fluor kleurtje kan er zeker wel bij. Deze lente ga je dus waarschijnlijk niet als een grijs muisje over straat.

suusdewinkel.nl

Als je niet zo veel zin hebt om hele opvallende kleding aan te trekken, kun je ook experimenteren met super opvallende hakken. Deze lente staan de slee hakken en de flour heels al weer in de rekken. Je kijkt je ogen uit als je langs de schoenenwinkels loopt. De doet op deze manier wel mee aan deze super leuke trend, maar je bent ook niet over te op gekleed.

In de zomer zal deze trend nog niet afgelopen zijn. De opvallende kleuren kun je vast ook terug vinden in de nieuwe bikini collecties of juist bij de zomerjurkjes. Een voordeel van felle kleuren is wel dat je bruiner lijkt! Ga dus snel op zoek naar de perfecte gekleurde items voor jou.

Authored by: Redactie