Models of the Moment

Tijdens de Fashion Weeks hebben we zo ongelofelijk veel modellen voorbij zien komen. Bekenden en onbekenden. Ook nieuwe modellen die hun debuut maakte of aan het begin van hun carrière staan. Maar ook modellen die al heel lang in deze business zitten. En ook al liepen ze niet mee, ze waren toch aanwezig.

Modellen die we veel hebben gezien op de catwalk zijn Cara Delevigne en Kendall Jenner. Dit waren roch wel echt de bekendste en meest aandacht trekkende modellen van het moment.

Ook modellen van Nederlandse glorie schitteren tijdens de Fashion Weeks. Denk aan Marloes Horst, Ymre Stiekema en Gwen Loos. Nog niet zo heel bekend, maar toch lopen ze voor niets en niemand minder dan voor Chanel, Prada, Valentino, Balenciga, Victoria Secret, Roberto Cavalli en nog veel meer. Ze doen ook shoots voor verschillende merken, zowel fashion als beauty.

Op Instagram zijn er ook genoeg modellen van het moment die je gewoon moet volgens. Check ze hier en volg ze meteen:

1. @samrollinson

2. @loveme_rileyy

3. @maggierizer
4. @hammamimaan

5. @emilydidonato1

6. @georgiamayjagger

7. @binxwalton

8. @feifeisunsun

9. @sukiwaterhouse

10. @miss_acb

Deze modellen moet je gewoon volgen. Je ontdekt zo veel meer over de modewereld en het leven van een model. Natuurlijk verschilt het ook wel per model en per show en merk, maar over het algemeen zijn dit dé modellen van het moment.


Geef een reactie