Mónica Cruz als model, Olympische jurken en Laurel Wreath

Mónica Cruz in Agent Provocateur campagne

Agent Provocateur lanceert de nieuwe herfst / winter collectie van 2012 met een nieuw model. Het merk heeft de hulp van  Mónica Cruz ingeroepen. Ze is een 35 jarige actrice en de zus van Penelope Cruz. Ze is het nieuwe gezicht van hun Victorian London campagne.  Mónica Cruz was ook al een ster in een andere campagne van het merk. In deze campagne speelt Cruz een mysterieuze vrouw.  Mónica Cruz was erg goed voor de camera, waardoor de sexy lingerie erg goed tot zijn recht kwam.

De nieuwe collectie heeft veel paarse kleuren met diep wijn gekleurde tinten. De lingerie is erg sexy  en is mooi afgewerkt met kant en bandjes die om het lichaam lopen. De campagne is geschoten in het Clerkenwell house. Het is een gevangenis in Londen die niet gebruikt wordt. De shoot heeft een beetje een gothic uitstraling.

agentprovocateur.com

 

Britse Modellen voor de Olympische Spelen

Vele grote topmodellen van Groot-Brittannië poseren voor de slotceremonie van de Olympische Spelen. De topmodellen dragen allemaal gouden kleding, dit was dan ook het thema van de fotoshoot. Zes van de grootse modellen van het Verenigd Koninkrijk deden mee, dit waren onder andere Kate Moss, Naomi Campbell en David Gandy. Ze poseerde voor Nick Knight in de ‘Midas Touch shoot’. De gouden jurken die gedragen werden waren onder andere van de designer Alexander McQueen, Burberry en Victoria Beckham. De foto’s van de shoot zullen gepubliceerd worden in het september nummer van de Britse Vogue.

Fredperry.com

 

Laurel Wreath

De nieuwe collectie ‘Laurel Wreath’ van Richard Nicoll samen met Fred Perry is sinds kort te koop in de winkels, en in de online shop. De modeontwerper Nicoll was geïnspireerd door het idee van de Britse Excentriciteit, de paardensport. Daarom zijn in de meeste ontwerpen van deze collectie elementen te zien die met de paardensport te maken hebben. Zo is er bijvoorbeeld een jurkje met een hoefijzer printje. Op de kleding staat de handtekening van Fred Perry, de lauwerkrans. Deze opvallende collectie bestaat uit vele zijden jurken en blouses, prachtig breiwerk, tassen, jassen en schoenen. Als je deze kleding draagt, weet je in ieder geval zeker dat je opvalt.

 

 

 

Authored by: Redactie