Mooie enkellaarsjes

De herfst en winter zijn de ideale seizoenen om enkellaarsjes te dragen! Hoewel je Converse All Stars ook nog heel leuk zijn, zijn deze toch echt meer geschikt voor de warmere maanden door de dunne stof. Enkellaarsjes zijn vaak van een warm materiaal zoals leer of suède gemaakt en hebben soms ook nog eens een lekker warme voering.

Als je een enkellaarsje uitkiest zijn er meerdere punten waarop je moet letten. Neem je wel een hak of niet? Ga voor voor klassiek zwart of kies je voor grijs of bruin?

Hakhoogte
En schoen met hoge hakken is mooi, maar misschien niet altijd even praktisch. Wanneer je de schoenen meerdere keren per week aan wilt trekken en eigenlijk niet gewend bent aan het lopen op hakken zijn hoge hakken misschien minder geschikt.

Kleur
Welke kleur schoenen je kiest kun je het beste afstemmen op de kleuren in je wintergarderobe. Zwart is heel gemakkelijk te combineren en kan bij bijna alle kleuren, maar taupe, bruin of grijs is vaak net ietsje lastiger. Draag je vaak spijkerbroeken? Dan heb je mazzel want bij een blauwe spijkerbroek staan eigenlijk bijna alle kleuren enkellaarsjes goed. Er zijn natuurlijk ook enkellaarzen in felle kleuren verkrijgbaar voor als je echt een statement wil maken.

De laarsjes hieronder komen allemaal uit de webshop van Invito.
laars laars1 laars2 laars3 laars4