Mooie sandaaltjes

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat alle winterkleding en winterschoenen weer ver achter in de kast mogen worden geschoven en plaats mogen gaan maken voor leuke zomer kleding en natuurlijk leuke zomer schoenen! Typische schoenen voor in de zomer wanneer het lekker warm weer is zijn sandaaltjes. Van die eenvoudige subtiele sandaaltjes zijn helemaal van dit moment! Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels er helemaal vol mee liggen!

Het enige nadeel aan deze sandaaltjes is dat ze vaak voor geen ene meter lopen. Het is dan ook verstandig om de sandaaltjes van te voren even te passen en een stukje uit te proberen. Gewoon de winkelier even vragen of je een stukje op de sandaaltjes mag lopen. Het is namelijk erg zonde wanneer jij veel geld uitgeeft voor een paar nieuwe sandaaltjes en er vervolgens achter komt dat je er geen meter op vooruit komt of er direct zere voeten in krijgt.

Deze sandaaltjes vind ik persoonlijk heel erg mooi. De steentjes geven deze sandaaltjes een echte boost. Ze maken het sandaaltje erg chique en vrouwelijk. Ook de kleuren zijn heel erg mooi. Deze kleuren zie je niet zoveel bij sandalen waardoor jij zeker weet dat je lekker zal opvallen en uniek bent!

Een erg bekende en populaire look op dit moment is deze look. Bruine sandaaltjes en een wit schattig jurkje erboven. Naar mijn mening is deze look terecht zo populair geworden. Ik zou deze look zo zelf kunnen aanschaffen! Erg leuk en erg schattig.

Of ga voor sandalen met een hoge blok hak zoals deze. Door de blokhak lopen de sandalen wel erg lekker, maar kan je tegelijkertijd toch hakken dragen! Ook zijn de schoenen niet te warm. Deze hakken zijn leuk te combineren met een kort spijkerbroekje van de H&M!

Sandaaltjes met studs staan ook erg trending!

Of ga voor sandaaltjes in vrolijke kleurtjes met zomerse kraaltjes!

weheartit.com

Authored by: Redactie