Mooiste jurk ter wereld

Over de mooiste jurk ter wereld valt natuurlijk te twisten, omdat dat geheel van je smaak afhankelijk is. Wat de één de mooiste jurk vindt, vindt de ander misschien helemaal niet mooi, of maar zo zo.

Ik denk echter wel dat er veel mensen zijn die voor de mooiste jurk ter wereld kiezen voor een avondjurk of misschien zelfs wel een bruidsjurk. Ik heb in ieder geval een aantal hele mooie jurken verzameld. Misschien zit er wel één bij die jij als de mooiste jurk ter wereld bestempelt.

Als je deze jurk aan trekt denk ik dat je je net een prinses voelt met die grote rok en ruches aan de onderkant. Het glanzende strapless lijfje draagt hier natuurlijk ook aan bij. Dit is nu typisch zo’n jurk die je op de rode loper tegen komt en waar nog dagen over gesproken wordt.

Ook deze avondjurk kan makkelijk als de mooiste jurk ter wereld bestempeld worden. Het fuchsia roze, het strapless lijfje en de bewerking met glimmende steentjes en uiteraard de pasvorm zijn allemaal elementen die deze jurk bijzonder maken.

Misschien vind je dit wel de mooiste jurk ter wereld. Heel apart is de lengte die aan de voorkant een stuk korter is dan aan de achterkant. Daarnaast vind ik persoonlijk ook de stofkeuze van de lichte chiffon bedrukt met rozen en glimmende accenten erg mooi. De taille wordt extra geaccentueerd doordat het ingewikkeld lijkt  te zijn door de stof.

Het kan natuurlijk zijn dat je meer van stoer en kort houdt, en dat dit jurkje jouw mooiste jurk ter wereld is. Helemaal zwart en volledig bezet met zilverkleurige studs in een mooi patroon.

Voor de romantische types die toch van kort houden, zou dit de mooiste jurk ter wereld kunnen zijn. Lichtroze en met een bijzonder armlijn maakt dit jurkje erg bijzonder.

Authored by: Redactie