Must go: Ushuaïa Beach Hotel in Ibiza

a2801f624e89329a7734f2da52fae44c

Ben jij toe aan een lekker weekje onder de zon en heb je nog niks geboekt? Ibiza is the place to be voor fashionista’s zoals jij. Ibiza is helemaal hip als het op zomerse bestemmingen aankomt.

Een hotel waar je deze zomer heerlijk kunt vertoeven is Ushuaïa Beach Hotel. Ushuaïa is een nieuw concept dat Ibiza nog hipper heeft gemaakt. Een fijnere plek om je zomermaanden door te brengen is er niet.

Ushuaïa Beach Hotel is een heerlijke plek om te loungen met comfort, luxe en VIP service. Love it! Het Ushuaïa Beach Hotel ligt dan ook aan één van de mooiste stranden van Ibiza. Wat wil je nog meer?

Het hotel schijnt ook the place to be te zijn als je van feestjes houdt. Het hotel staat bekend om haar exclusieve feestjes, die niet alleen ’s nachts worden gehouden maar ook overdag. Ushuaïa heeft de afgelopen vier jaar de beste outdoor feesten op het eiland georganiseerd. Dance the night, or day, away in de Ushuaïa Club.

Er is een spectaculair podium waar de beste dj’s hun beats laten horen. Ushuaïa is dan ook twee keer op rij geselecteerd voor Best Hotel Club van het jaar tijdens de Vicious Music Awards.

Onlangs heeft het Ushuaïa Beach Hotel de line-up voor de openingsfeesten aangekondigd en het belooft weer een hete zomer te worden. Deze zomer beleef je op Ibiza de meest spectaculaire feesten in de openlucht. What better way to spend your summer?

Raak alvast in the mood met onderstaande video.

Je kunt hier het hotel bekijken.

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013 from Ushuaïa Ibiza Beach Hotel on Vimeo.

 

 

 

 

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie