Musthave: T-Shirt jurk met leren accenten van River Island

River Island staat bekend om zijn gigantische collectie van diverse jurken. Als je dan ook opzoek ben naar een te gekke jurk, probeer dan altijd als eerste de River Island. Tegenwoordig shippen ze voor weinig geld naar Nederland en kan je het pakje retourneren bij de River Island in Nederland. Hoe handig?!

Nou hebben wij van de redactie weer een heuse trend gespot in de winkels. De leather look trend gaat nog steeds als een trein en krijgt steeds meer verschillende items erbij. Zo ook deze T-Shirt jurken van de River Island. De jurken zijn net iets langer als een gewoon t-shirt en vallen perfect over je billen heen. Je moet het dus wel durven om er een panty onder te dragen, maar een leren broek past er net zo goed onder! Zo spotten wij dit juweeltje ook vaak met een gave short eronder en dan een panty. Zo kan je hem natuurlijk ook combineren!

Schoenen onder dit pracht item is niet heel moeilijk. Sneakers, pumps of zelfs je stoere boots passen eronder! Het jurkje met de leren mouwtjes geeft de jurk net even dat extra oempf wat je nodig heb. Ben jij nou ook zo verliefd geworden op dit item? Kijk dan snel even op de webshop van River Island of in de winkel zelf! Have fun shopping!

649641_main

River Island €45,-

652541_main

River Island €33,-

653415_main

River Island €35,-

653751_main

River Island €35,-