Musthave: high waisted jeans van Asos

We hebben het al in een eerder artikel over gehad dat high waisted items weer helemaal trending zijn op het moment. We hebben tegenwoordig high waisted rokken, shorts, leggings en natuurlijk jeans!

De high waisted jeans is het makkelijkste item om te combineren en om met deze trend te beginnen. De high waisted jeans is ideaal voor de meiden onder ons die nogal last hebben van love handels of een buikje. Fabulous is het item zeker! Vroeger in de jaren 70 waren de meeste broeken high waisted, maar het verschil met nu is dat toen de pijpen wijd waren.

Wij meiden zijn tegenwoordig gewend aan skinny jeans en daarom zijn er nu de high waisted jeans met een skinny onderkant. Maar hoe combineer je dit item nou? Wil je het kenmerk van de broek goed laten zien draag er dan een crop top op of een T-shirt wat je in je broek kan stoppen. Schoenen voor onder de broek kan je het beste simpel en chique houden. Doe er dus een paar zwarte pumps onder of een andere felle kleur dan haal je niet alle aandacht van de broek af.

Ben jij nou ook verliefd op de high waisted jeans bekijk dan even de juweeltjes die wij voor je op een rijtje hebben gezet van de Asos.

image1xlN8CLBGFT

Asos €29,50

image1xl

Asos €63,21

image1xl

Asos €39,33

image1xl4WMQVGZQ

Asos €44,95

image1xl

Asos €44,95