Musthave: kokerjurk met stippen van de Zara

Zara heeft een grote collectie aan jurken en nu dat de lente en de zomer dichterbij komen wordt de collectie alleen maar groter. Wij van de redactie zijn daar natuurlijk super blij mee, want zo kunnen wij weer de leukste jurken voor jou uitzoeken!

Jurken met stippen of ook wel polka dot jurken zijn altijd populair geweest ze zijn alleen het ene moment weer in en het andere moment weer uit. Nu zijn de jurken met stippen weer gespot in de winkels en op verschillende webshops. Wij denken dus dat we dit juweeltje veel vaker nog gaan tegenkomen en dat die weer helemaal hot is op het moment!

De jurk is elegant en speels tegelijkertijd. Als je geen fan bent van korte jurken dan zal deze jurk ideaal voor jou zijn. Het is een vrij lange jurk die tot over de knieën gaan. Doordat de jurk geen gewone jurk is maar een kokerjurk is de jurk erg chique en perfect geschikt voor nette gelegenheden. Wil je de jurk toch iets op pimpen  knal er dan stoere hakken onder, geen nette pumps. Eventueel doe je er je leren jacket over of een blazer in een felle kleur. Een gele blazer of vest zal heer erg leuk staan op dit item. Hoe zou jij dit juweeltje combineren?!

8342112251_6_1_1

Zara jurk €29,95

8342112401_6_1_1

Zara jurk €29,95