Musthave: korte top met bloemen Pull&Bear

Ben jij nog opzoek naar een te gekke zomerse musthave? Ben je benieuwd naar de zomercollectie van de Pull&Bear? Of ben je verliefd op korte tops met bloemen? Dan is dit het geschikte artikel voor jou!

Pull&Bear heeft namelijk zijn nieuwe zomercollectie gelanceerd en daar zitten heel wat musthaves tussen! Zo ook deze crop top met laagjes en bloemen. Met deze crop top sla je een paar trends in een klap, namelijk de alom bekende crop top en de bloementrend. Wij krijgen in ieder geval al de nodige zomerkriebels als we naar dit juweeltje kijken.

Door de verschillende laagjes is het shirt erg luchtig en valt het soepeltjes. Het is dus een ideaal shirt voor een warme zomerdag en een dagje uitwaaien op het strand maar hoe combineer je hem? Dat is heel simpel! Doordat het shirt een stuk korter is dan normaal staat die perfect op een high waisted short of kokerrok.

Wil je nou juist een stuk van je buik laten zien kan je natuurlijk ook de top combineren met een normaal broekje of een mini skirt, we are loving it! Jij nu ook? Shop dit pareltje dan online bij de Pull&Bear of ga even langs.

5249360800_w_2_3_2

5249360800_w_2_4_2

Pull&Bear €15,99