Musthave: witte bloemetjesjurk

How cute is this dress?! Deze jurk is echt te schattig voor woorden. De bloemenprint in combinatie met de wijdvallende onderkant en de spaghettibandjes, maakt dit item tot een echte musthave voor deze zomer. Met de tropische temperaturen die we hebben gehad en die nog gaan komen is dit jurkje ideaal om te dragen.

Het jurkje heeft spaghettibandjes en dat gaan we deze zomer weer veel terug zien op het straatbeeld. Spaghettibandjes zijn heerlijk voor in de zomer en je krijgt er ook niet van die rare tan lines van. De bloemenprint is zeker niet ouderwets, maar is juist erg modern. Je kan deze jurk dus niet verwarren met de gordijnen van je oma.

Het jurkje zelf heeft niet veel poes pas meer nodig, dus qua accessoires en schoenen kan je het vrij rustig houden. Je kan je outfit afmaken met een hoed of zonnebril, maar zelfs dat is niet nodig. Qua schoenen kan je gaan voor slippertjes, sandalen maar ook witte sneakers zullen hier heel leuk onder staan. We are in love! Jullie ook? Neem dan snel even een kijkje op de website van de Forever21 of ga even langs bij het filiaal in Antwerpen of Amsterdam.

00067802dsa-02 00067802-02

Forever21 €16,45