Musthave: aztec slippers

Iedere dag plaatsen om 10:00 uur plaatsen wij een echte musthave, die je niet aan je voorbij kan laten gaan. De musthave van vandaag staat helemaal in het teken van aankomende zomer en vrolijke printjes. Wij kwamen namelijk deze leuke aztec slippertjes tegen bij Mode Musthaves.

De slippers hebben een vrolijke aztec print. Deze aztec print is helemaal hot deze zomer en op verschillende kledingstukken te zien. Daarom zijn deze leuke slippers een echte musthave. De slipper zijn verkrijgbaar in twee verschillende printjes, een groen, roze printje en een blauw printje. Ook verschillen ze in kleur van bandjes, namelijk een wit of zwart bandje.

Met de mooie aztec print op je slippers loop je vrolijk de zomer in. Trek ze aan onder je favoriete zomerjurkje en jij bent helemaal klaar voor een heerlijk dagje zon, zee en strand. Ook als je even de stad in gaat of een terrasje gaat pakken zijn deze slippertjes prima te dragen, ze zijn comfortabel genoeg.

Hebben jullie deze leuke slippers al? Bekijk de slippers hieronder en shop ze snel voor €19,95 bij Mode Musthaves. Wat vinden jullie van de slippertjes met aztec print?

 

slippers

Mode Musthaves. 19,95.

slippers1

Mode Musthaves. €19,95.