Musthave: blazer met structuur en rafels van de Zara

 

 

 

 

Ben jij nog op zoek naar een leuke vest of blazer? Heeft jouw outfit net iets extra’s nodig of ben je nog op zoek naar een leuk jasje voor naar buiten te dragen? Stop dan met zoeken, want wij hebben de ideale musthave voor jou gevonden!

We hebben het hier over de nieuwe blazer van de Zara die in hun nieuwste collectie hangt. Wij hebben het juweeltje al gespot op de webshop en zijn er weg van! De blazer lijkt heel erg op de Chanel blazers. Dit komt door de structuur en de rafels aan de blazer. Je kan dus zomaar een look a like vintage item in je kast hebben hangen. Ook de kleuren zijn geweldig van de blazer. De kleuren zijn precies de kleuren die deze lente en zomer helemaal hot zijn! Want mocht je het nog niet gehoord hebben, pastel komt weer helemaal terug!

Deze blazer valt gemakkelijk te combineren met de rest van je outfit. Het zijn makkelijke kleuren die perfect passen bij je dagelijkse skinny jeans. Maak je outfit af met een witte top of t-shirt waardoor de blazer helemaal in het oog springt. Wij krijgen in ieder geval al de nodige lente en zomer kriebels van deze blazer, jullie ook?

2464215526_6_1_1

 

Zara blazer €59,95

 

2464215712_6_1_1

Zara blazer €59,95

2464215630_6_1_1

 

Zara blazer €59,95