Musthave: bloemen denim jack

Een typisch Hollands item hebben we dit keer als Musthave voor jou. We hebben het hier natuurlijk over de denim jack, of ook wel een spijkervest op zijn Hollands gezegd. Dit item wordt door een heel groot gedeelte van Nederland dragen en ik weet zeker dat meiden van onze leeftijd er zeker wel één in hun kast hebben hangen, misschien wel meerdere. Wij zijn in ieder geval fan.

Maar waarom wordt een denim jacket/spijkervest nou zoveel gedragen? Vinden we hem nou zo mooi? Of is het gewoon gemakkelijk? Het is allebei een beetje denken wij. Het is een super gemakkelijk item om te combineren, want het staat werkelijk overal op. Mooi kan een spijkerjack zeker zijn, want wat vind je bijvoorbeeld van deze van de Zara? Het is niet je typische denim jacket, maar dat maakt dit juist zo’n leuk item!

De denim jacket is namelijk helemaal versierd met bloemen. De bloementrend zien we sowieso overal in terug, maar op deze spijkerjack staat die wel erg gaaf! Het geeft het item net iets meer kleur en maakt het een echte eye catcher. De bloemen zijn niet felgekleurd maar zijn net genoeg om op te vallen!

1300201406_6_1_1 1300201406_1_1_1

Zara €49,95