Musthave: bordeauxrode broek

Ben jij nog opzoek naar een te gekke skinny jeans? Ben jij verliefd op de kleur bordeauxrood? Of ben je gewoon opzoek naar fabulous items om je kast mee aan te vullen? Dan ben je op het goede artikel terechtgekomen! Wij hebben namelijk een juweeltje van een broek online gevonden op de website van de River Island. Het gaat hier om een skinny jeans met een high waist. Dit betekend dat de broek hoger zit dan normaal. High waisted broeken zijn de trend van het moment en staan ook nog is awesome!

Bordeauxrood heb je meer in gedachten als een winterkleur, maar deze zomer zal je bordeauxrood nog steeds in de schappen zien. Het is een tijdloze kleur en staat iedereen geweldig. Deze broek is geheel in het bordeauxrood en valt gemakkelijk te combineren met zwarte of witte items. Een lichtbeige kleur staat ook erg gaaf en deze kleur broeken worden daarom ook vaak gedragen met de standaard Timberlands.

Deze broek kan je halen bij de River Island en is maar €35,-. Waar wacht je nog op? bestel dit juweeltje nu online bij de River Island of ga even langs de winkel! Have fun shopping lady’s!

 

653140_rollover

653140_back

River Island €35,-