Musthave: broek met tropische print River Island

Ben je nog opzoek naar een vrolijke, zomerse broek? Ben jij gek op de trend van het moment, de tropische print? Of ben je gewoon opzoek naar een item om je zomerse garderobe mee aan te vullen? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk een juweeltje van een broek gezien op de webshop van de River Island! Het is een soepele, zomerse broek met een te gekke tropische print.

Mocht je het nog niet gemerkt, gelezen of gezien hebben. De tropische print is de trend van het moment! Elke winkel heeft wel een paar items met een te gekke tropische print op. Vooral de Bershka, Zara en River Island kunnen er geen genoeg van krijgen. Wij trouwens ook niet! Onze redactie vind de tropische print te gek, omdat die zo lekker zomer is!

Deze broek is dan ook perfect op zichzelf. Je hoeft hem alleen nog maar te combineren met een basic zwart of wit t-shirt and you are done! Deze trend moet jij dus ook dragen! Deze zomer zullen we er heel veel van gaan zien! Shop dit juweeltje nu bij de River Island op de website of in de winkel.

656864_main

River Island €40,-

656864_alt1