Musthave: zelfbruiners van Captain Tan

De winter is officieel voorbij en het is nu tijd voor de lente! Dat bekend tijd voor lekkere bruinen benen, want de korte broekjes en rokjes kunnen weer aan. Wat betreft de zon hebben onze benen helaas een diepe winterslaap gehad en kunnen ze nu wel wat kleur gebruiken. Niemand wilt natuurlijk witte benen onder een kleurrijk rokje. Gelukkig hebben wij hier een simpele en snelle oplossing voor met behulp van Captain Tan. Met een goede zelfbruiner kun je direct bruine benen krijgen en kan jouw zomerse dag beginnen.

We hebben het hier over de collectie zelfbruiners van Captain Tan. Zo heb je de St Moriz Perfect Pins. Wil jij direct snel egale bruinen benen? Dan is deze spray voor jou! Eigenlijk een panty in een spuitbus. Even sprayen, hoeft niet uitgesmeerd te worden en klaar. Hop de zon in!

st-moriz-instant-leg-tanning-spray-01

€6,95

Als volgende is er de St Tropez Perfect Legs Spray. Heerlijke zelfbruiner spray van het iconische merk St Tropez. Ruikt heerlijk en geeft direct mooi natuurlijk resultaat!

st-tropez-perfect-legs-spray-01

€13,95

And last but not least de Fake Bake Lipo. Een fijne zelfbruiner op lotion basis die ook nog eens cellulitis tegengaat! Wat wil een mens nog meer?!

fake-bake-lipo-bronze-self-tan-lotion-01

€24,95

Captain Tan is Nederland’s eerste webshop exclusief voor zelfbruiners. Met hun grote voorraad aan zo’n 100 verschillende zelfbruiners hebben ze altijd wel een zelfbruiner perfect voor jouw huid. En wat helemaal fijn is voor 16:00 besteld is morgen in huis en een gratis verzending vanaf € 25,-. Ben jij nou net zo enthousiast als ons geworden over de zelfbruiners voor je benen? Klik dan snel even hier voor een link naar de website.