Musthave: crop top met bloemen

WOW! We are absolutely loving this one! We zagen deze fashionista crop top op de webshop van de River Island en we werden er opslag verliefd op! De crop top is niet een standaard crop top, maar heeft spaghettibandjes en aan de zijkant de o zo fabulous cut outs.

De crop top is verkrijgbaar in het lichtroze met bloemen, maar je hebt hem ook in het standaard zwart en lichtblauw die ook erg leuk zijn!

Toch viel deze ons net iets meer op en kregen al de nodige zomerkriebels bij dit item. River Island doet weer zijn best om deze zomer tot een fabulous zomer te maken waar jij er als een echte fashionista bij loopt, maar hoe combineer je dit pareltje nou?

Wat dacht je van een te gekke kokerrok in dezelfde kleuren als de crop top? Je kan dan kiezen uit lichtrozen, lichtblauw of een beetje een bordeaux achtige kleur.

Ook heel leuk is een short of een mini skirt eronder en vergeet niet de high waist pants! Er zijn dus genoeg keuzen om dit pareltje tot zijn recht te laten komen met de rest van je outfit. Shop deze te gekke crop top nu bij de River Island and be fabulous this summer!

658357_main

River Island €25,-