De perfecte high-waisted jeans

De laatste tijd zijn er zoveel high-waist skinny jeans in de winkels te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Elke winkel heeft wel meerdere exemplaren is de schappen hangen, variërend in kleur, model en prijs. Maar hoe weet je nou welke high-waisted jeans het beste is?

Speciaal voor jullie hebben wij de perfecte zwarte high-waisted skinny uitgezocht. Deze Joni High-waisted jeans van Topshop voldoet aan alle eisen. Hij is strak, de taille zit precies hoog genoeg, hij is betaalbaar en bovendien verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De langere meiden kunnen de Tall versie van de broek kopen met een lengtemaat tot wel 36 inch, en de kleinere meiden kunnen terecht bij Topshop Petite. Je koopt de Topshop Joni High-waisted skinny online of in de Bijenkorf in Amsterdam op de Topshop afdeling voor €46,-.

Met een basic items zoals  hoge zwarte skinny  kan je eindeloos combineren. Draag hem op de laatste warme dagen van dit jaar met een croptop of een luchtige blouse en sandalen. Als het kouder wordt combineer je deze jeans met een cropped trui of een cropped top met een vestje of biker jacket.

Topshop heeft ook rekening gehouden met de meiden onder ons die eens een andere kleur willen dan zwart. Het Joni high-waist model is namelijk  verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder gebleekte denim, wit en donker blauw.

Topshop Joni high waist Topshop Joni jeans black

Topshop Joni Jeans, €46