Musthave: doorzichtige regenjas Topshop

Hoe gaaf is deze doorzichtige regenjas van de Topshop? Die heb je zeker nog nooit eerder gezien? Nou dan ben je niet alleen, want wij van de redactie hadden ook nog nooit zo’n regenjas gezien. But we are loving it! Je hoeft met deze regenjas nooit meer te balen dat ze je te gekke outfit niet zien onder je jas. Nu kunnen ze volop genieten van het moois wat jij onder je jas heb!

De jas is geheel doorzichtig met hier en daar wat zwarte details. We weten dat het nog niet volop zomer is in Nederland en dat dat waarschijnlijk ook nog even gaat duren dus een regenjas hebben we helaas nog steeds nodig. Deze beauty is ook super fashionable om mee te nemen naar een aankomen festival, want helaas kan het daar ook nog steeds regenen. Nu kunnen ze wel van je festival outfit genieten met deze jas! Je slaat dus twee vliegen in één klap, je wordt en niet nat en ze zien je te gekke outfit.

Ben jij nou ook verliefd geworden op deze te gekke regenjas? Kijk dan snel even op de website van de Topshop! Have fun shopping lady’s!

11K09FCLR_2_large

11K09FCLR_large

Topshop regenjas €52,-