Musthave: enkelbroek met print van Zara

Deze zomer gaan we met de enkels bloot! De enkellange broek is helemaal hot deze zomer en we zien hem veel voorbijkomen. De lengte van de broek stond vroeger misschien bekend als ‘hoog water’, inmiddels is de enkelbroek een musthave voor iedere vrouw.

Heb jij nog geen enkellange broek in je kast hangen? Dan is deze musthave iets voor jou. Wij spotten bij de Zara een geweldige enkelbroek met print.

De broek zit strak en heeft enkellange pijpen. Het materiaal van de broek is katoen, dus het broekje zit lekker luchtig. Ideaal voor de zomer. Het printje maakt hem helemaal af. Door het printje lijkt de broek een beetje verwassen, waardoor de broek een edgy touch krijgt.

Combineer dit prachtexemplaar met een simpele witte tee en een paar zwarte leren sandalen. De sandalen à la Birkenstock zijn dé trend deze zomer. De broek staat ook awesome met een paar hoge hakken eronder. Ga je liever voor een stoere look? Combineer de broek dan met een paar biker boots. ’s Avonds trek je er een leren jasje bij aan en je outfit is af.

De enkelbroek met print is online verkrijgbaar en in de Zara winkels.

Wat vind jij van deze musthave?

Enkelbroek Met Print, Zara, 39.95 (2)

Zara. € 39,95.