Musthave: festival outfits voor de zomer

vd3

Wat is er nou leuker aan de zomer dan dat het festivalseizoen van start gaat? Juist! Wij kunnen ons ook niks leukers bedenken dan heerlijk festivals gaan afstruinen en genieten van de zon, muziek en de vrienden om je heen. Of je nu 3 dagen de modder van Lowlands in duikt, losgaat op de R&B muziek van Latinvillage of juist festivals ontvlucht door je koffters te pakken; het begint bij V&D!

V&D heeft niet alleen een enorme collectie aan de nieuwste trends en musthaves, maar ook op festivalgebied kan je losgaan bij V&D. Je moet natuurlijk wel een te gekke outfit hebben voor aankomend festivalseizoen en daar hebben we nu V&D voor! Ben je bijvoorbeeld nog opzoek naar die ene te gekke jumpsuit om in te feesten? Ontbreekt jouw outfit nog aan bepaalde fashionable accessoires? Of ben je opzoek naar de ideale festivaljurk waar je het ene na het andere festival in af kan struinen? Dan is V&D DE plek waar je moet beginnen met zoeken!

Het is namelijk festivalzomer bij V&D en dit bekend een enorme collectie aan festivaloutfits waar jij naar opzoek ben! Ik struin altijd alle winkels af opzoek naar die ene outfit, maar sinds ik V&D heb ontdekt hoeft dat niet meer. Ik hoef nu alleen nog maar te wachten tot het festivalseizoen begint. Sla nu ook je slag en ga naar www.vd.nl

vd9 vd10 vd1 vd2  vd4 vd6 vd7 vd8