Musthave: geruite trui van Topshop

Met het wisselende weer van de afgelopen dagen is het altijd fijn om een lekkere trui in je closet te hebben hangen. Je kunt hem op frisse dagen aantrekken onder een leren jack, je kunt hem ook in plaats van een jasje aantrekken en in de zomer draag je hem als het ’s avonds wat frisser is.

Het is lastig om een trui te vinden die ideaal is voor zulke gelegenheden. De winterse truien zijn vaak te warm, dus eigenlijk willen we een trui die perfect is in between seasons. Ben jij ook nog op zoek naar zo’n trui? Dan is deze musthave iets voor jou.

Ons oog viel op een prachtige trui van de Topshop. Topshop heeft vaak items van goede kwaliteit, dus het is altijd fijn om een trui van de Topshop in je kast te hebben hangen. De trui is crèmekleurig en heeft een geruit printje. De trui heeft het model van een bomber jack, dus hij heeft een loose fit.

Combineer deze sweater in de zomer met een witte pantalon. Een paar zwarte leren sandaaltjes eronder maken je outfit af. Op frissere dagen draag je de sweater bijvoorbeeld met een zwarte jeans en leren enkellaarsjes.

De trui is online verkrijgbaar bij de Topshop.

Wat vind jij van deze musthave?

Geruite Trui, Topshop, 105.00

Topshop, € 105.00