Musthave: ketting met vleugels van de River Island

Ben jij nou nog op zoek naar een te gekke ketting? Heb je een geweldige outfit bij elkaar gezocht, maar mist het nog iets? Of wil jij gewoon je sieradencollectie uitbreiden met nog meer te gekke items? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk wat juweeltjes bij elkaar gezocht van de webshop van de River Island.

River Island staat bekend om zijn uitbundige kettingen. Nu zijn helaas de meeste kettingen vrij duur van de River Island, maar dan heb je ook wel een hele gave ketting! Nu heeft de River Island ook een budget afdeling en hier hangen ook heel wat pareltjes tussen! Zo hebben wij deze winged ketting voor je uitgezocht. Dit pracht exemplaar is te verkrijgen in het zilver en in het goud. Het is een simpele, maar toch extreem leuke ketting. Hou je namelijk niet zo van die opvallende exemplaren? Dan is dit een ideaal item om je outfit toch net even iets extra’s te geven!
Wij van de redactie zijn zeker fan van deze winged necklaces en wij denken vast jullie ook. Ga dus snel even langs de dichtstbijzijnde River Island of neem natuurlijk even een kijkje op de webshop van de winkel. Have fun shopping lady’s!

 

653561_main

River Island zilvere winged ketting €9,-

 

653743_main

River Island goude winged ketting €9,-