Musthave: kleding geïnspireerd op de jaren 50

audrey_hepburn-63153523_large

Ben jij nog opzoek naar kleding dat geïnspireerd is op de jaren 50 kledingstijl? Ben jij gek op vintage looks? Of ben jij een echte jaren 50 lover? Dan ga jij dit artikel heel leuk vinden. We hebben het namelijk over kleding dat geïnspireerd is op de jaren 50 en daar horen natuurlijk een paar items bij. Zo hebben we twee te gekke jurken gevonden en twee paar pumps waar Marilyn Monroe verliefd op zou worden.

De kledingstijl uit jaren 50 wordt nog steeds veel gedragen en is niet uit het straatbeeld weg te slaan. Tot de dag van vandaag worden nog steeds items gebaseerd jaren 50 kleding. Kijk maar is naar de cat eye zonnebril. De enige echte Audrey Hepburn begon met het dragen van dit pareltje en binnen no time was het een gigantische hit. Heb jij dus ook zo’n zonnebril? Dan mag je Audrey Hepburn bedanken daarvoor.

De jurken van Marilyn Monroe worden nu ook nog steeds veel gedragen. Het gaat dan meestal om jurken met een strak bovenlijfje en een vrij wijde onderkant. We are loving it! Bekijk hieronder de items die wij voor je hebben uitgekozen a la the fifties.

img_9174_1_1

ilovevintage.nl polkadot jurk €39,-

4065

ilovevintage.nl polkadot jurk €39,-

cutie_pump_xl

fiftiesstore.com polkadot pump €69,-

pump_temptation_blkwh_xl

fiftiesstore.com temptation pump €69,-