Musthave: kleurrijke jumpsuits van de River Island

Ben jij ook zo’n groot fan van de jumpsuits? Kan jij de zomer ook niet door zonder dit prachtjuweeltje en heb jij er wel minstens 3 in je kast hangen. Dan hebben wij nog meer juweeltjes voor je gevonden om van aankomende zomer een fashionable zomer te maken!

De jumpsuits you love it or you hate it. Niet iedereen staat een jumpsuit geweldig, want het heeft nogal de neiging om je vormen wat minder te benadrukken. Als je dus niet gezegd ben met wat vrouwelijke vormen kan je beter gaan voor een korte jumpsuit in plaats van een lange jumpsuit. Gelukkig is er voor ieder wat wils. Tegenwoordig komen de jumpsuits in verschillende stoffen, kleuren en designs. De zwarte jumpsuit zal nooit verdwijnen uit het modebeeld en is al haast zo bekend als de little black dress. Het is een absolute musthave voor in je kast.

De jumpsuit kan je namelijk gemakkelijk combineren naar de weersomstandigheden, maar ook naar de gelegenheid. Zo kan je een jumpsuit ook gemakkelijk naar een net feestje of een avondje uit dragen. Met een blazer eroverheen maakt de jumpsuit toch net een wat netter item. Wil je juist voor de speelse look gaan, beetje festival achtig, knal er dan leuke slippertjes onder en een gigantische zonnebril of hoed. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap met dit fashion item. Bekijk hieronder de leukste jumpsuits die wij voor je hebben uitgezocht. Have fun shoppping!

651926_main

River Island jumpsuit €60,-

650328_main

River Island jumpsuit €60,-

 

654320_main

River Island jumpsuit €60,-

652599_main

River Island jumpsuit €60,-

649949_main

River Island jumpsuit €60,-

650329_main

River Island jumpsuit €60,-