Musthave: koraalkleurige maxi rok

Ben jij nog opzoek naar een te gekke maxi rok? Ben jij of ken jij iemand met een grote voorliefde voor koraalkleurige items? Of ben je gewoon opzoek naar een juweeltje tussen de nieuwe zomercollectie van de River Island om er deze zomer weer spetterend uit te zien? Dan is deze maxi rok van de River Island zeker wat voor jou!

De maxi rok is geheel koraalkleurig en is gemaakt van chiffon, waardoor het een luchtig en zomers item is. De koraalkleur zijn we helemaal verliefd op geworden en dat is vooral de reden waarom we deze beauty van de River Island hebben uitgelicht voor jullie. Niet allen is de maxi rok prachtig, maar gaat ook nog is mee met de laatste trends.

We zien op stoffen gebied dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van chiffon en dat we de maxi rok nog steeds gaan zien deze zomer. De combinatie van deze twee maakt deze koraalkleurige maxi rok tot een echte musthave voor deze zomer. Ben jij nou ook helemaal verliefd geworden op dit zomerse item? Neem dan snel even een kijkje op de website van de River Island of ga even langs!

656901_main

River Island €47,-