Musthave: koraalrode halsketting

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke statement ketting? Ben jij verkocht aan de kleur koraal? Of ben je opzoek naar een item om je outfit een enorme boost te geven? Dan is dit misschien DE ketting voor jou! We hebben namelijk een pareltje van een ketting gevonden op de webshop van de Zara. Het is een koraalrode ketting met een chunky necklace en versierd met grote bloemen.

We are loving this! De koraalrode kleur is echt heel intens en is een echte eye-catcher! Combineer dit juweeltje met een rustige jurk of juist een jurk met koraalrode elementen erin en je zal zien dat je outfit een enorme boost krijgt. De ketting is niet van zwaar materiaal gemaakt dus je zal ook geen nekklachten aan dit pareltje over houden.

Koraalrood is nog steeds een van de meest gedragen kleuren in de zomer en wij snappen wel waarom. Wij krijgen alleen al de nodige zomerkriebels als we deze ketting zien. Ben jij nou ook verliefd geworden op dit pareltje? Kijk dan snel even online bij de Zara of neem een kijkje in de winkel. Have fun shopping lady’s!

8170002650_1_1_1

Zara €25,95