Musthave: legergroene parka

Jaja de parka is nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen en dat zal ook nog lang niet zo zijn. Parka’s zijn nog steeds helemaal trending!En is nog steeds een van de leukste en modieuze jassen op dit moment. Heb jij er dus nog geen een? Kijk dan even snel hieronder naar de parka collectie van de Zara!

Zara heeft altijd een van de grootste collecties aan leuke jassen. Zo hebben wij al vaker bij de Zara de parka voorbij zien komen. Zowel in de webshop als in de winkels staan de leukste parka’s. Wat ook nog steeds niet uit het modebeeld is verdwenen zijn de legerkleuren. Kaki en donkergroen zijn nog steeds een van de meest gedragen kleuren.

Laat nou toevallig de parka van de Zara in die kleuren beschikbaar zijn. Met deze parka sla je dus 2 vliegen in 1 klap. Je loopt mee met beide trends met deze fabulous jas. De jas is ook winddicht en houdt de kou genoeg tegen. Gelukkig wordt het weer al steeds warmer en kan je winterjas in de kast en kan je parka uit de kast! Dit is de tijd om de parka te dragen en jou te laten stralen op straat! Bekijk hieronder de juweeltjes van de Zara.

5070016505_6_1_1

Zara parka €79,95

5070017528_6_1_1

Zara parka €49,95