Musthave: leren kokerrok

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke kokerrok? Heb jij binnenkort een feestje of een speciale gelegenheid waar je een echte eye catcher aan moet? Of ben je opzoek naar leren items? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk een juweeltje van een kokerrok gevonden op de webshop van de River Island.

We hebben het hier over een leather look kokerrok die ook nog is high waisted is. Je hebt dus een paar trends te pakken met dit juweeltje. High waisted items zijn helemaal hot op het moment en met een leather look skirt kan je nooit verkeerd gaan. Nu is het weer nog niet helemaal zomers en daarom kan je makkelijk deze rok aan. Combineer hem met of zonder panty en omdat de rok high waisted is kan je er makkelijk een te gekke crop top opdoen. Maak je look af met of slip on sneakers of elegante hakken. Het fijne van dit item is dat je er alle kanten mee op kan gaan.

Wij zijn verliefd op deze leren kokerrok! Jullie ook? Ga dan snel even langs de dichtstbijzijnde River Island of neem even een kijkje op de webshop! Have fun shopping lady’s!

656584_main

River Island €40,-