Musthave: leuke horloges voor onder de 45 euro

Is het alweer tijd voor een nieuwe horloge? Ben je je oude horloge alweer zat of is het tijd voor een nieuwe kleur? Horloges zijn meestal wel een dure aanschaf, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn! Je kan ook geld besparen op je horloge en toch een hele leuke aanschaffen!

Een horloge aan je pols is niet alleen handig, maar straalt klasse uit en kan je outfit maken of breken. De trend onder de horloges is dan ook de nodige dieren prints hier en daar en rosé gouden kleuren. Er zijn zoveel meer variaties die je niet mag laten liggen! Helaas is een horloge niet echt een aankoop die je elke dag doet, maar er zijn tegenwoordig ook budgetversie’s die er toch ook super leuk uitzien!

Wil je toch even veranderen van horloge? Ga dan langs bij de River Island of kijk online, want die heeft een grote collectie aan fashionable horloges. We hebben een aantal varianten voor je uitgezocht en we hopen dat jij er net zo verliefd op bent als wij van de redactie! Koop hem snel cause time is money lady’s! 

646072_main

River Island €13,-

649039_main

 

River Island €40,-

 

647095_main

River Island €37,-

647134_main

River Island €37,-

646004_main

River Island €37,-

634614_main

 

River Island €40,-