Musthave: parka met tribal print

Parka’s is geen trend meer, maar is een vaste musthave geworden voor in je kast. Heb je nog geen parka? Geen paniek! In elke winkel vind je nog steeds jouw ideale parka. Wij hebben ook weer een juweeltje gespot op de webshops en die willen wij graag met jou delen.

Het gaat hier om de parka van de River Island. Het is niet je standaard parka, maar het is er eentje voor de waaghalzen onder ons. Je kan natuurlijk altijd gaan voor een standaard jas, but life is to short to be boring. Deze felgekleurde jas is van een lichte stof gemaakt waardoor hij gemakkelijk te dragen is in de lente.

Het is natuurlijk een ware eye-cather, maar we krijgen er wel zomerkriebels van. Hoe gaaf is deze jas op een aankomend festival? Zie je jezelf als staan in deze te gekke parka? Je stoere boots eronder, je favoriete ripped shorts en een awesome zonnebril op en jij bent DE festivalbabe van de dag!

Was je dus nog opzoek naar een te gekke ”tussendoor” jasje en ben je verliefd geworden op ons juweeltje. Ga dan snel langs je dichtstbijzijnde River Island of kijk even op hun webshop. Be funky and fabulous!

647398_alt1 647398_back

647398_main

 

 

River Island tribal print parka €73,-