Musthave: peplum tops

Deze musthave is eentje die je echt minimaal een keer in je kast hebt moeten hangen. De peplum is super classsy en xhique voor de feestdagen, maar je kan hem ook gewoon casual dragen op een jeans. Handig!

Scoor nu je peplumtops! Ze zijn nu echt overal te vinden. Normaal zie je ze niet zoveel, maar de Fashion Gods weten waar ze naartoe werken. Dit is namelijk voor de feestdagen één van de items die je gewoon moet hebben. Stel je hebt ineens een spontaan feestje en je moet wel formeel komen, maar ook weer niet in een LBD… Dan is dit de perfecte oplossing! Een peplum top kan je zowel op een kokerrok dragen als op een jeans. En hoe het nou high waisted is of niet, hij past overal op. Dat is het voordeel.

Door hem dus op een jeans te dragen, maakt je hem vrij casual. Precies goed voor een meeting of een presentatie overdag. Voor de avond kan je hem combineren met een kokerrok of zelfs met een short! Er is zoveel mogelijk met dit topstuk. Ze zijn er dan ook in diverse varianten: zonder mouw, met mouw: kort en lang, open rug, dichte rug, glitters, effen, met structuur en zonder. Noem het maar en het is er.

Je kan jouw peplum nu vinden in de winkels en online. Denk aan ZARA, H&M, Vero Moda, Bershka, C&A, Mango, etc. Bijna overal hebben we ze gezien. Onderstaande voorbeelden zijn van H&M en ASOS online.

hmprod4 hmprod5 hmprod6 hmprod7 image1xl image1xl1 image1xl2 image1xl3 image1xl5 image1xl6 image1xl7 image1xl8 image1xl4image1xl9