Musthave: Platform Boots

Platform boots ”You love them or you hate them” zo simpel is het, maar Marc Jacobs is er gek op! Tijdens de New York Fashion Week droegen de modellen van Marc by Marc Jacobs platform boots. Het paste goed bij de rest van de outfits van de modellen, want die waren ook nogal opvallend en kleurrijk. Marc did a good job.

Ik denk dat veel mensen het met ons eens zullen zijn als we zeggen dat we de platform boots erg vinden lijken op de schoenen van de Spice Girls van vroeger. Je moet het wel durven deze boots aan te trekken. Het is ook niet de makkelijkste item om te combineren, maar het kan wel. In de show van Marc Jacobs werden de schoenen nogal vaak gecombineerd met leggings met grafische printen en rokken met felle kleuren en prints.

Gaaf en stoer zijn de boots zeker en door de plateauzool onder de bal van je voet, schijnen ze ook nog lekker te lopen. Vind jij deze schoenen nou helemaal het einde en ben je nu benieuwd waar je ze kan halen? Wij hebben enkele platform boots gevonden en hopen dat jij ze net zo gaaf vindt. Rock on girls!

649447_main

River Island €100,-

647646_main

River Island €55,-

650028_main

River Island €80,-

650026_main

River Island €80,-