Musthave: platform sandalen met bloemenprint

Ben jij nog opzoek naar die ene te gekke platforma sandalen? Hou jij van bloemenprint en zou je ze het liefst overal op willen hebben? Of heb je binnenkort een feestje waar echt te gekke hakken voor nodig zijn! Dan hebben wij de eye catcher voor je waar je naar op zoek ben! We hebben het hier over de platform sandalen van de River Island.

Het zijn niet je standaard platform sandalen maar ze hebben een te gekke fleurige bloemenprint die zeker de nodige zomerkriebels oproepen bij ons. De platform sandalen zijn een must voor deze lente en zomer! De platform sandalen zijn vrij hoog, maar door de platform aan de voorkant van de schoen gaan er al wat centimeters vanaf. De hak is ideaal voor een avondje uit, maar staat ook fantastisch voor een nette gelegenheid.

Je ziet de platform sandalen vaak onder skater skirts en de trend in celebrity land is door deze hakken te dragen met sportsokken. Zo zagen we Solange Knowles pas met deze trend in het nieuwe Asos magazine voor juni. Wat vinden jullie van de platform sandalen? Doen jullie mee met deze trend? Of laat je deze liever aan je voorbij gaan? Let us know!

655841_main

River Island €60,-