Musthave: rok met bijpassende top van de H&M

Vind jij het moeilijk om setjes te maken en weet je nooit zo goed wat er nou bij elkaar past? Dan hebben wij het gemakkelijk gemaakt voor je met het bijpassende setje van H&M.

Het setje bestaat uit een crop top en een matchende rok. Beide zijn van jacquardgebreide kwaliteit en betekent dat het iets dikkere materiaal is dan normaal. Het setje is gemakkelijk te dragen en past perfect bij elkaar zonder dat het too mutch is. De print is namelijk niet te druk dat je het setje niet gezamenlijk kan dragen. Het setje samen staat juist erg gaaf!

Voor onder het setje zou ik het simpel houden met een paar witte of zwarte sneakers, ballerina’s of slippertjes. Het kan ook in felle kleur zoals geel of roze, maar zorg ervoor dat er niet teveel toeters en bellen dan opzitten. Hou de print op je schoenen rustig. Om de print iets te breken zou ik wel wat grote sieraden op dragen. Kies hier ook weer voor iets simpelers zoals alleen goud of zilver of een felle kleur. Niet meerdere kleuren en ook hier niet al teveel toeters en bellen. Zo hou je het setje in zijn recht en kan je fashionable de straat over!

naamloos12

H&M jacquardgebreide top €14,95

naamloos

H&M tricot rok €14,95