Musthave: roze bloemetjes bikini

Ben je nog opzoek naar een prachtige bikini? Hou jij van de balconette bikini’s? Of zou je graag een juweeltje van een bikini willen shoppen tussen de badkleding collectie van de River Island? Dan is deze misschien wat voor jou! Het is een 3D balconette bikini met steentjes en een verstelbaar broekje van de River Island.

Balconette bikini’s zijn een van de meest sexy bikini’s door de prachtige vorm van het topje. De bovenkant van de balconette bikini is geheel versierd met bloemetjes. De bloemetjes geven een soort 3D weergave weer waardoor het een echte eye catcher wordt. De bikini doet ook nog mee met de huidige bloemen trend van nu. Overal waar je komt zie je wel de huidige bloementrend. Het zit tegenwoordig overal in verweven.

De River Island bikini’s zijn altijd one of kind en zal je niet gauw bij de H&M vinden ofzo. Daarom zijn wij een grote fan van de zwemkleding van de River Island. De prijs is ook nog is te doen, want eerlijk is eerlijk wie wilt dit juweeltje nou niet aan naar het strand? Neem snel even een kijkje op de webshop van de River Island of ga even langs! Have fun shopping lady’s!

655478_main
River Island €24,-

655479_mainR

River Island €13,-

655479_rollover