Musthave: short met ananasprint

River Island heeft altijd de nieuwste en de laatste trends van het moment. Zo doen hun ook mee met de ananasprint trend and we are loving it! De ananassen zullen misschien al je neus uit komen, maar voor de mensen die nog steeds geen item hebben met de befaamde print dan is dit je kans!

River Island heeft een short ontworpen met een grove ananasprint. De print maakt het broekje niet alleen zomers, maar de kleur ook. De kleurencombinatie van groen met blauw en wit laat ons echt aan de zomer denken. Het broekje is al vrij druk van zichzelf dus je outfit heeft verder niet heel veel poes pas nodig.

Je kan het broekje combineren met een witte top/crop top of wit T-shirt. Zo komt het broekje het beste tot zijn recht. Schoenen voor eronder zouden wij kiezen voor de slip on sneakers. Kies voor een witte versie om het broekje nog beter tot zijn recht te laten komen and you are all summer proof!

Ben jij nou ook overtuigd tot de aanschaf van dit broekje? Kijk dan snel even online bij de River Island of neem even een kijkje in de winkel. Have fun shopping!

656484_main

River Island €40,-