Musthave: short met kant Zara

Ben jij nou nog opzoek naar een te gekke short? Ben jij verliefd op kanten details op je kleding? Of ben je gewoon opzoek naar nieuwe zomerse items die helemaal in zijn op het moment? Dan ben jij op het juiste artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk een juweeltje van een zomerse short gevonden op de website van de Zara. De nieuwe zomer collectie van Zara staat online en het beloofd een fabulous zomer te worden!

We hebben een prachtige short gevonden met bloemen en kanten details aan de zijkant. Het broekje is verkrijgbaar in het ecru en turqouis twee kleuren die je deze zomer zeker bruiner maken en je geweldig zullen staan! Wij van de redactie krijgen in ieder geval al de zomerkriebels als we alleen al naar het item kijken.

Het broekje combineren zal ook voor geen problemen zorgen. Zoals je op de foto ziet combineert Zara het broekje met een transparant wit shirt wat ook helemaal trending is deze zomer. Op het turqouise broekje zou ik het rustig houden met kleuren combineren. Voor een shirt zou ik toch gaan voor de kleur zwart of wit. Met het broekje in het ecru kan je wat losser gaan qua kleuren. Wij zijn in ieder geval verliefd op de short, jullie ook?

3666001484_2_5_1
3666001712_6_1_1

Zara €27,95

3666001484_6_1_1

Zara €27,95