Musthave: suede jack met franjes

Het is helaas nog steeds niet warm genoeg om geheel zonder jas buiten te lopen. Je kan dus nog wel een extra jack gebruiken en wat dacht je van dit pareltje van de Zara. Het is een jack geheel gemaakt van suède in de kleur zwart met kwastjes/franjes versierd.

De stijl is een beetje a la Pocahontas, but we are loving it! Een suède jack is zeker een musthave net zoals een leren jack en nu heb je er ook nog is een met de franjes trend. Want mocht het je nog niet opgevallen zijn, franjes zijn helemaal hot op het moment.

Er zijn bikini met franjes, tops met franjes en tassen met franjes, maar dit jack met franjes is toch wel het leukste item wat we tot nu toe hebben gezien met franjes. Het jack is gemakkelijk te dragen door de kleur zwart en de chique uitstraling van de suède stof.

De prijs is aardig aan de dure kant, maar dat komt doordat de jack gemaakt is van geitenleer. Je kan dit pareltje nu shoppen bij de Zara online of ga even langs bij de Zara om te kijken of deze jack ook voor jou gemaakt is! Have fun shopping lady’s!

6098041800_2_1_1

6098041800_6_1_1

Zara €139,-