Musthave: sweatshirt met tropical print

Wat vinden jullie van deze te gekke sweatshirt van de Pull&Bear? Mocht je het nog niet gemerkt hebben of opgevallen zijn, de trend van het moment is de tropische print. Na de felbegeerde bloemetjesprint is nu het tijdperk aangebroken van de tropischeprints and we are totally loving it!

De tropische print is druk, zomers en staat super fabulous bij alles en iedereen! De sweater is een echte lust voor het oog door de combinatie van felle kleurtjes en groene bladeren. De tropische print is tegenwoordig overal te zien. Je kan geen winkel inlopen zonder een item met de felbegeerde print te hebben gezien.

De print is niet alleen verkrijgbaar op sweaters, maar je kan het zo gek niet bedenken of de print is daar ook op te zien. We hebben al tops, rokken, shirts, jurken en nu ook sweaters voorbij zien komen met de trend van het moment.

Zoals je ziet is de sweater al vrij druk van zichzelf en kan daarom beter gecombineerd worden met iets rustig. Kies dus voor een basic item om eronder te dragen zoals een simpele spijkerbroek of zwarte skinny jeans. Maak het af met een paar te gekke witte sneakers en jij loopt er geheid bij als een true fashionista dit seizoen.

9594315401_w_2_1_2

Pull&Bear €25,99