Musthave: tas met franje

Iedere dag om 10:00 uur plaatsen we een echte musthave, die je niet mag missen. Fringes zijn dit seizoen een echte trend en daarom is de musthave van vandaag dan ook deze tas met franjes van Mode Musthaves.

De tas is heel licht beige en heeft speelse franjes. De tas heeft zowel een kort handvat als een lange bijgeleverde strap, zodat je hem ook cross over kan dragen en je handen dan lekker vrij hebt. Binnenin de tas zit een groot vak met daarnaast nog drie zij vakjes, waarvan een met rits voor de wat kleinere spulletjes. De tas sluit in zijn geheel ook weer af met een rits, dus alles gaat lekker veilig mee.

Deze tas kan gedragen worden bij verschillende outfits. Je kan hem dragen bij een casual outfit, zoals een skinny jeans met een leuke top erboven. Ook kan je voor een boho stijl gaan en deze tas bij een kanten jurkje met leuke laarsjes dragen.

Hebben jullie deze leuke tas met franjes al in huis? Bekijk de fringe tas hieronder en shop hem snel bij Mode Musthaves voor €59,95. Wat vinden jullie van deze fringe bag?

franje1

 

franje

Mode Musthaves. €59,95.