MustHave: Tas voor in je tas

Je kent het vast wel, de rotzooi in je tas. Bij mij ligt echt alles door elkaar en ik kan nooit snel iets vinden. De mascara verdwijnt tussen flesjes drinken, muesli repen en belangrijke papieren. Gelukkig is daar een hele handige oplossing voor, tasjes in je tas! Een make up tasje is heel erg handig, maar neem er ook gewoon eentje voor extra dingen!

Zo hoef je nooit meer te zoeken naar wat je nodig hebt en blijft alles netjes. Het voordeel is dan ook nog eens dat je altijd alles netjes en schoon kunt houden. Als er iets gaat lekken en alles ligt door elkaar kun je echt niets meer gebruiken. Dat heb ik namelijk meerdere malen mee gemaakt maar nu zal dat me niet meer gebeuren! Je kunt hele dure en mooie tasjes vinden op asos.com, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even een bezoekje aan de Hema brengen. Dan ben je voor 2 euro klaar!

 

tastasje3

Asos.com € 47,95

tastasje2

Asos.com  € 61,65

tastasje

Asos.com  38,36

Authored by: Celine

There are 3 comments for this article
  1. Linda at 12:05 am

    Ik ben ook een tasje in een tasje fan! Juist omdat ook ik alles kwijt kan raken in een tas.. make-up gaat in een toiletyas, losgeld in een P+G Design tasje, en mijn pasjes ook apart. Heerlijk, zo blijft alles een stuk overzichterlijker en heb ik steeds een goed excuus om weer een schattiv tasje wat ik tegen het lijf loopt te kopen 😉

  2. Keytothefuture at 2:32 pm

    Ahh handig! Mijn moeder heeft altijd zo’n tasje met allemaal vakjes enzo in haar tas zitten. Dus wanneer ze dan een andere tas mee wil nemen, haalt ze die tas in haar tas er uit en doet ze die in haar andere tas. (overload aan het woord tas haha :P)

Geef een reactie