Musthave: waterfall jacket van River Island

Een nieuw jackje op zijn tijd erbij kan niemand wat kwaad doen. Nu is er de geweldige waterfall jacket en we weten zeker dat dit een ware musthave wordt!

River Island komt sowieso altijd met nieuwste en hotste mode items van het moment. Nu is er dus de waterfall jacket gespot bij de webshop van River Island. Niet alleen op de webshop is die te vinden, maar River Island zelf hangt er vol mee. De jacket is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en ook verschillende soorten stoffen. Zo heb je de leather look jacket, maar je hebt hem ook met suede aan de binnenkant. Het is dus net wat je het mooist eruit vindt zien of wat fijn is om aan te trekken. Geweldig zijn ze in ieder geval.

De jacket kan gecombineerd worden op je verschillende broeken en wat je onder de jacket aandoet is geheel aan jou. Je kan haast niet verkeerd gaan met deze waterfall jacket. Het is een zeer stoer item en bescherm je nog een beetje tijdens deze koude dagen. Wij hebben de leukste waterfall jackets voor je op een rijtje gezet en nou hoef jij alleen nog maar te kiezen! Have fun with it!

651332_main

River Island €60,-

651985_main

River Island €80,-

646727_main

River Island €80,-

648235_main

River Island €70,-