Musthave: Wit zomerjurkje Forever21

Iedere dag plaatsen wij de leukste musthaves voor je op Kleding Insider, die je zeker niet aan je voorbij kan laten gaan. De musthave van vandaag is een goede toevoeging aan je summer warderobe. Namelijk dit witte zomerjurkje van de Forever21.

Het witte jurkje is kort en heeft een lichte V-hals. Het jurkje heeft dunne schouderbandjes, die je kan verstellen en in de middel zit ook een bandje voor de taille.  Onderaan het jurkje zitten leuke speelse details, wat het jurkje extra leuk maakt.

Het jurkje is perfect voor op de zomerse dagen. Combineer het jurkje met een paar leren sandaaltjes en een mooie piloten zonnebril en jij bent klaar voor een heerlijk dagje zon, zee en strand. Ook is dit jurkje leuk te dragen naar een festival gecombineerd met een paar cowboy boots en mooie sieraden. Dit musthave jurkje moet je zeker snel shoppen en dan ben jij in ieder geval helemaal klaar voor de zomer.

Hebben jullie dit leuke jurkje al gespot bij de Forever21? Bekijk het mooie jurkje hieronder en shop hem snel online of in een Forever21 winkel voor € 19,45. Wat vinden jullie van het witte zomerjurkje?

jurkwit

jurkwit1

Forever21. € 19,45.