Musthave: Witte kanten top

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen! Wat je veel voorbij ziet komen dit seizoen, zijn natuurlijk de kanten items. Kant is dan ook een echte musthave, die je zeker moet shoppen voor aankomende zomer! Ook crop tops doen het erg goed dit seizoen en met de musthave van vandaag sla je twee trends in één. Wij kwamen namelijk dit leuke witte kanten topje tegen bij de nieuwe artikelen van Forever21.

Het is een witte crop top met een ronde halslijn met gehaakte details er langs. Op de achterkant zit mooi doorschijnend kant, wat de top extra leuk maakt. De crop top is nauwsluitend en je ziet sexy een stuk van je buik. Kant en crop tops zijn perfect voor in de zomer. Combineer de top met een leuke denim short of een mooie maxi rok met een paar leren sandaaltjes eronder. Alleen nog je zonnebril op en jij bent ready to go!

Hebben jullie al en kanten crop top geshopt voor aankomende zomer? Bekijk de leuke top hieronder en shop hem snel online of in een Forever21 winkel voor €14,95. Wat vinden jullie van deze witte kanten top?

crochettopp2

crochettopp1

Forever21. €14,95.