Musthave: witte overhemdjurk

We hebben een nieuwe trend ontdekt voor deze zomer, namelijk de overhemdjurk! De overhemdjurk is eigenlijk een lang overhemd wat kan dienen als een jurk. Hij is lang genoeg dat die ook zo gedragen kan worden zonder dat het er ordinair uitziet. Wij zijn al verliefd op deze trend, want eerlijk is eerlijk een overhemd is toch gewoon classy?

De overhemdjurk is simperl, maar toch chique tegelijk. Het leuke aan dit item is ook dat je er verschillende looks mee kan creëren en dat je los kan gaan met combineren. Het model draagt de overhemdjurk met de trend van het moment, de sandalen. Maar je kan de overhemdjurk net zo gemakkelijk dragen met hakken, sneakers of zomerse slippertjes. Het is net voor wat voor look je wil gaan.

Deze overhemdjurk van de Bershka is erg leuk door de zwarte tekst erop. Dit maakt het tot een ware eye catcher voor deze zomer. Wij vinden de combinatie van deze overhemdjurk met sneakers vooral erg leuk. Wat dacht je van die te gekke platform sneakers eronder of anders je All Stars? Wij zijn in ieder geval fan! Jij ook? Neem dan snel een kijkje bij de Bershka!

5919110251_1_1_1

Bershka €25,99