Musthave: WK shirts

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je zeker niet mag missen. Binnenkort begint het WK voetbal. En dan moeten wij fashionista´s er nog steeds mooi bij lopen. Daarom is de musthave van vandaag leuke WK shirts van Mode Musthaves.

De T-shirt zijn wit met een hoge ronde hals en hebben een leuke oranje opdruk. Er zijn leuke teksten als ´Voetbal vrouw 14´en ´I heard you´re a player oh hello, I´am the coach´ in het oranje op geprint.

De shirtjes zijn super leuk voor tijdens het WK. Combineer de shirtjes met een skinny jeans of een leuk rokje voor een complete look. Maar om het helemaal af te maken natuurlijk nog wat oranje versiering,  een leuk hoedje op en een gekke boa om en jij bent helemaal klaar voor de oranje gekte. Met deze shirtjes steun jij het Nederlandse team in a fashion way.

Heb jij deze grappige shirtjes al gespot bij Mode Musthaves? Bekijk de leuke shirtjes hieronder en shop ze snel online bij Mode Musthaves voor €  19,95. Met deze shirtjes steel jij in ieder geval de show tijdens het WK. Wat vinden jullie van de WK shirts?

wk

Mode Musthaves. € 19,95.

wk2

Mode Musthaves. € 19,95.