Musthave: zebraprint bikini

Dierenprints, zebraprints, tijgerprints, prints we kunnen er niet genoeg van krijgen! Maar waarom vinden wij deze prints nou zo leuk? De dierenprints zijn een ware lust voor het oog en in dierenprints loop je er altijd als een echte fashionista bij.

Dierenprints op bikini’s zijn natuurlijk helemaal gaaf en een zebraprintje doet niemand kwaad. Daarom zijn we verliefd geworden op dit setje van de River Island. De bikini is volledig gehuld in een zebravel afgewerkt met steentjes en een stukje aztec print. We are loving it!

Wij vinden deze bikini een echte eye catcher en zeker het dragen waard! De triangel bikini is lekker simpel en altijd gemakkelijk om te dragen, want de tan lines zijn niet zo lelijk als bij andere bikini’s.

Dit setje kan je nu halen bij de River Island voor maar €44,- bij elkaar en kan jij dus in rond paraderen deze zomer op het strand of bij het zwembad. Vergeet je bikini niet af te maken met een te gekke zonnebril of een kaftan over je bikini heen om voor de echte beach look te gaan.

655802_main

River Island €26,-

655803_main

River Island €18,-